5 februarie 2013

La volan desi nu poseda permis de conducere

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au intocmit lucrare penala unui tanar care conducea un autoturism desi nu detinea permis de conducere.

In ziua de 03 februarie a.c., in jurul orei 22.30, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila a oprit in trafic, pentru control pe comunicatia DN 22 B, pe raza localitatii Braila, pe cetateanul roman Ionut V., in varsta de 19 ani, care conducea un autoturism marca Audi C4, cu numar provizoriu de inmatriculare.

La control barbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca Ionut V. nu a obtinut niciodata dreptul de a conducere.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana