8 februarie 2013

Mercedes in valoare de 40.000 de euro furat din Cehia, depistat de politistii de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Sighetu Marmatíei au depistat si indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz in valoare 40.000 de euro, care figureaza ca fiind furat din Cehia din data de 16.11.2012.

Azi dimineata, in P.T.F. Sighetu Marmatiei, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, intr-un autoturism marca Mercedes Benz, cetateanul ceh M. Radek, in varsta de 40 ani.

La controlul de frontiera, in urma verificarilor in bazele de date s-a constatat ca autoturismul in cauza figureaza ca bun cautat pentru confiscare, alerta fiind introdusa de catre autoritatile cehe din data de 16 noiembrie 2012.

Cetateanul ceh a declarat ca a inchiriat masina prin intermediul unui prieten si nu stia ca aceasta este furata.

Politistii de frontiera i-au intocmit persoanei in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire la furt, fapta prevazuta si pedepsita de art. 208, raportat la art. 221 din Codul Penal.

Totodata, autoturismul marca Mercedes Benz, tip C 220 CDI, model 2012, in valoare de 40.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Maramures in vederea continuarilor cercetarilor, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana