7 februarie 2013

Perchezitii domicilare pentru destructurarea unei retele implicate in contrabanda cu tigari

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, in colaborare cu lucratori din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramures, efectueaza mai multe perchezitii domiciliare, in diferite locatii de pe raza judetului Maramures, in cadrul unei actiuni complexe, avand ca obiectiv prevenirea si combaterea contrabandei cu produse accizabile din tutun de provenienta ucraineana.
 
In aceasta dimineata, in jurul orei 06.00, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramures , politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, in colaborare cu lucratori din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna si cu sprijinul de specialitate al S.C.C.O. Maramures, au declansat o actiune care vizeaza destructurarea unui grup infractional constituit in vederea savarsirii unor infractiuni de contrabanda cu produse accizabile din tutun de provenienta ucraineana.

In prezent se desfasoara 14 perchezitii in patru localitati de pe raza judetului Maramures si anume: Sighetu Marmatiei, Baia Sprie, Sat Sugatag si Crasna Viseului.

La aceasta actiune participa un efectiv de peste 40 de politisti de frontiera.

Perchezitiile sunt in curs de derulare, iar cercetarile in cauza continua. La finalizare vor fi luate masurile legale ce se impun.
 

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana