22 februarie 2013

Ucrainean, imbracat in costum de scafandru, depistat la malul raului Tisa cu tigari de contrabanda

In aceasta dimineata, in jurul orei 03.30, o patrula a politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Valea Viseului - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, a observat pe malul raului Tisa un barbat care transporta spre interior doua colete voluminoase.

Politistii de frontiera au procedat la retinerea si imobilizarea barbatului, ocazie cu care s-a constatat ca este cetatean ucrainean in varsta de 21 ani.
Acesta era imbracat intr-un costum de neopren, pentru a trece mai usor tigarile de contrabanda prin apa rece a raului Tisa.

Cele doua colete au fost ridicate in vederea confiscarii si transportate la sediul sectorului, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.000 pachete tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 8.700 lei.

Barbatul este cercetat de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, urmand a fi prezentat Parchetului Teritorial in vederea dispunerii masurilor legale ce se impun.

 

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana