1 martie 2013

Audi cu documente false depistat la frontiera


In urma unei actiuni specifice desfasurate de politistii de frontiera botosaneni, un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Ucraina, s-a ales cu lucrare penala, dupa ce a fost depistat la volanul unui autoturism cu documente de inmatriculare false.
In data de 28 februarie a.c., ora 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut, judetul Botosani, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Alexandru C., cu dubla cetatenie romana si R. Ucraina, in varsta de 44 ani, la volanul unui autoturism marca Audi, inmatriculat in Ucraina.
La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au constatat ca certificatul de inmatriculare nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, iar autoturismul figureaza ca fiind radiat din circulatie in Germania din anul 2011.
Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de inmatriculare false, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani.
Totodata, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana