11 aprilie 2013

Albanez depistat in tentativa de trecere ilegala a frontiera


Politistii de frontiera aradeni au depistat un cetatean albanez care a incercat sa treaca ilegal frontiera.
In data de 10.04.2013, orele 16.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, ca pasager in trenul I.R., care circula pe relatia Bucuresti - Budapesta, o persoana de sex masculin care s-a legitimat cu o carte de identitate pentru cetateni rezidenti in Italia.
Deoarece au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control, barbatul a fost condus la sediul sectorului pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca este vorba de un cetatean albanez, D.G. in varsta de 25 ani.
Acesta a declarat ca documentul prezentat la control l-a obtinut din Italia de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste, contra sumei de 200 de euro si ca a recurs la aceasta metoda pentru ca dorea sa ajunga ilegal in Italia.
Politistii de frontiera, au luat masura intreruperii calatoriei persoanei in cauza si cercetarii acesteia sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana