11 aprilie 2013

Autoturism de lux cu inspectia tehnica falsa


Politistii de frontiera aradeni au depistat in P.T.F. Nadlac un cetatean roman care conducea un autoturism de lux care avea certificatul de inspectie tehnica fals.
In data de 10.04.2013, orele 19.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac s-a prezentat, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Catalin D. in varsta de 24 de ani, din Bucuresti conducand un autoturism marca BMW inmatriculat in Bulgaria.
Cu ocazia controlului de frontiera persoanei respective i s-a solicitat sa prezinte la control pe langa documentele de identitate si documentele autoturismului.
Politistii de frontiera au constatat ca certificatul de inspectie tehnica prezentat este fals, motiv pentru care barbatul a fost condus la sediul sectorului pentru cercetari.
Sebastian C. a declarat ca in data de 30.03.2013 s-a deplasat cu autoturismul in Bulgaria, in localitatea Ruse, la un service, unde contra sumei de 270 de euro i-a fost eliberat certificatul care atesta efectuarea inspectiei tehnice, fara a avea cunostinta de faptul ca acesta era fals.
Persoanei in cauza i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de uz de fals, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana