11 aprilie 2013

Inselaciune cu locuri de munca in Italia


Politistii de frontiera bihoreni au depistat o persoana de sex masculin care a inselat unsprezece persoane, cetateni romani, carora le-a promis, contra cost, un loc de munca in Italia.
In data de 10.04.2013, orele 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors s-a prezentat pentru a intra in tara, ca pasageri intr-un microbuz inmatriculat in Romania, unsprezece persoan e de sex masculin, cetateni romani, care aveau domiciliile pe raza mai multor judete.
Cu ocazia controlului, persoanele in cauza au sesizat politistii de frontiera bihoreni, despre faptul ca cetateanul roman Danut S.S., in varsta de 40, cu domiciliul pe raza judetului Galati, le-a promis, contra cost, un loc de munca in Italia in domeniul zootehnic.
Cei unsprezece barbati au fost transportati din Romania pana in Slovenia unde au fost abandonati intr-o benzinarie, fapt pentru care acestia au depus o plangere penala pentru inselaciune fata de numitul Danut S.S, care la scurt timp a fost identificat la intrarea in tara.
Din declaratiile pasagerilor a rezultat faptul ca cei unsprezece barbati i-au dat fiecare 120 euro lui Danut S .S., iar la destinatie urmau sa-i mai dea cate 100 euro, ca prima de instalare.
Avand in vedere cele constatate numitului Danut S.S. i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana