8 aprilie 2013

Migranti sirieni cu documente bulgaresti false, depistati la P.T.F. Nadlac


Politistii de frontiera aradeni au depistat patru cetateni sirieni care au incercat sa treaca ilegal frontiera, legitimandu-se cu documente bulgaresti false.
In data de 07.04.2013, orele 09.20 la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, judetul Arad, s-au prezentat pentru a iesi din tara, ca pasageri intr-un autoturism cu numere de Bulgaria condus de un cetatean bulgar, patru persoane, trei barbati si o femeie, care s-au legitimat cu carti de identitate bulgaresti.
Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca documentele prezentate nu indeplineau conditiile de forma si fond ale unora autentice, stabilind ca sunt false.
In urma verificarilor specifice s-a stabilit ca cei patru sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 16 si 33 de ani.
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanelor in cauza si cercetarii celor patru persoane sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea, uz de fals, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferului bulgar i-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la fals privind identitatea si la tentativa de trecere ilegala a frontierei.
La finalizarea cercetarilor vor fi dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana