17 aprilie 2013

Patru cetateni sirieni retinuti in tentativa de trecere ilegala a frontierei

Politistii de frontiera de la S.P.F. Nadlac, jud. Arad, au depistat si retinut trei persoane de sex masculin si o persoana de sex feminin, cetateni sirieni, care incercau sa treaca ilegal frontiera romano-ungara pentru a ajunge in Spatiul Schengen.

In data de 16.04.2013, in jurul orelor 23.00, o patrula formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, pe timpul executarii unei misiuni specifice, a depistat si retinut patru persoane, trei de sex masculin si una de sex feminin, care se deplasau pe jos, pe camp, spre Ungaria, incercand sa treaca ilegal frontiera de stat.
Cele patru persoane au fost retinute la aproximativ 50 de metri fata de linia de frontiera si au fost conduse la sediul S.P.F. pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de patru cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 16 si 33 ani.
Politistii de frontiera au intocmit, pentru cele patru persoane, lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana