30 aprilie 2013

Porsche Carrera furat din Spania, depistat in P.T.F. Albita

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat un autoturism marca Porche Carrera, in valoare de aproximativ 40.000 euro, declarat furat din Spania, condus de un cetatean roman.
In data de 29 aprilie a.c., in jurul orei 07.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontiera, conducand un autoturism marca Porsche, model 911 Carrera , cetateanul roman Radu F., in varsta de 31de ani, domiciliat pe raza judetului Iasi.
Existand suspiciuni privind autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, au fost efectuate verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat faptul ca autoturismul respectiv figureaza furat din Spania, incepand cu data de 14.03.2013.
Cu privire la cele constatate, Radu F. a declarat ca a achizitionat autoturismul contra sumei de 15.500 euro, plus un autoturism marca BMW Z4, fara sa cunoasca faptul ca autoturismul Porsche Carrera este furat.
Politistii de frontiera vasluieni i-au intocmit lui Radu F. dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.
Autoturismul, in valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat in vederea recuperarii acestuia de catre proprietar.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana