9 aprilie 2013

Trei barbati din Kosovo descoperiti in apropierea frontierei cu Serbia


Politistii de frontiera timiseni au depistat azi noapte trei persoane de sex masculin din Kosovo care intentionau sa intre ilegal in Romania, din Serbia. In acest caz au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.
Azi noapte, lucratorii nostri din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia au observat, cu aparatura de vedere pe timp de noapte, un grup de trei persoane care nu-si justifica prezenta in zona din apropierea liniei de frontiera cu Serbia.
Imediat, s-a procedat la interceptarea persoanelor care nu aveau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana, motiv pentru care, politistii de frontiera le-au condus la sediul Sectorului Politiei de Frontiera in vederea clarificarii situatiei. S-a stabilit ca barbatii depistati sunt cetateni din Kosovo, cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani.
In cadrul primelor cercetari, cu totii au declarat ca intentia lor este de a ajunge intr-o tara din Spatiul Schengen si au recurs la aceasta metoda pentru ca nu posedau viza.
Pe numele celor in cauza au fost intocmite lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana