15 mai 2013

Microbuz cu peste 8.700 pachete de tigari ascunse intr-un locas special amenajat

Politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au descoperit in trafic, un autovehicul care transporta 8.745 pachete de tigari de provenienta ucraineana, ascunse intr-un locas special amenajat, in spatele cabinei.
Soferul este cercetat pentru contrabanda, iar tigarile si masina i-au fost ridicate in vederea confiscarii.

Azi dimineata, politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, in zona de competenta.
Astfel, in jurul orei 08.00, lucratorii nostri au oprit pentru control pe o strada din municipiul Satu Mare, o autoutilitara marca Peugeot Boxer, condusa de Andras P., in varsta de 46 ani, din localitatea Lazuri, judetul Satu Mare.
Existand suspiciuni ca transporta tigari, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra masinii. Drept urmare, s-a constatat ca autovehiculul are amenajat, in compartimentul marfa, un locas special, unde au fost descoperite intr-un perete dublu, in spatele cabinei, 8.745 pachete de tigari marca Jin Ling, de provenienta ucraineana, in valoare de 39.544 lei.
Soferul a declarat ca a inchiriat masina de la o persoana, pentru a o folosi la transportul legumelor si al fructelor si ca nu stia despre existenta locasului ori prezenta tigarilor in masina.
Intreaga cantitate de tigari, precum si masina au fost ridicate in vederea confiscarii, iar soferul este cercetat acum pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, evaziune fiscala si detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana