28 mai 2013

Pasaport romanesc fals, depistat in P.T.F. Albita

Politistii de frontiera vasluieni au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita si sanctionat conform prevederilor legale un barbat din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un pasaport romanesc fals, achizitionat contra sumei de 400 euro.

In data de 27 mai a.c., in jurul orei 16.00, in P.T.F.Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pasager intr-un microbuz un barbat ce vorbea romaneste, care a prezentat la control un pasaport romanesc eliberat in anul 2009.
Deoarece existau suspiciuni cu privire la autenticitatea pasaportului prezentat la control, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca documentul este falsificat, datele inscrise in document apartinand altor persoane.
Cu privire la cele constatate, barbatul, Mihail Z., cetatean din R. Moldova, in varsta de 22 ani, a declarat ca a obtinut pasaportul romanesc contra sumei de 400 euro, de la un cetatean ale carui date de identitate nu le cunoaste.
Politistii de frontiera vasluieni i-au intocmit lui Mihail Z. dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, fals privind identitatea si uz de fals, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana