28 mai 2013

Permis de conducere fals, depistat in P.T.F. Albita

Politistii de frontiera vasluieni au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, un barbat cu dubla cetatenie, romana si moldoveana, care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals, achizitionat contra sumei de 350 euro. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

In data de 28 mai a.c., in jurul orei 05.00, in P.T.F. Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Alexandru T., in varsta de 23 ani, cu cetatenie romana si R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Mercedes si remorca.
La controlul de frontiera, acesta a prezentat, pe langa pasaport, un permis de conducere eliberat la data de 05.03.2011.
Deoarece existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals total.
Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a obtinut permisul contra sumei de 350 euro, de la un cetatean din R. Moldova, al carui nume nu il cunoaste.
Politistii de frontiera vasluieni i-au intocmit lui Alexandru T. dosar penal pentru savarsirea infractiunii de uz de fals, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana