7 iunie 2013

650 de freze stomatologice disimulate pe corpul unei pasagere

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 650 de freze stomatologice pe corpul unei femei cu cetatenie ucraineana.
Astazi 07 iunie, in jurul orelor 05.20 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateana ucraineana Valentyna R., in varsta de 67 de ani, pasagera intr-un autocar care efectueaza curse pe ruta R. Moldova - Italia.
Observand comportamentul agitat al femeii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra acesteia si a bagajelor personale.
In urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, disimulate pe corpul femeii, 650 de freze stomatologice progresive.
Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii frezelor in valoare de 8.000 lei in vederea confiscarii, iar Valentyna R. a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 3.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana