30 iunie 2013

Aproximativ 100.000 de pachete cu tigari ascunse in busteni

In data de 28 iunie a.c., politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Radauti au fost sesizati de catre lucratorii din cadrul Biroului Vamal Dornesti cu privire la faptul ca, in urma unui control efectuat cu aparatura specifica din dotare in statia C.F.R. Dornesti, asupra unui tren de marfa, care a intrat in tara din Ucraina prin P.T.F. Vicsani, a fost observata in interiorul mai multor busteni pe care ii transporta, o cantitate de tigari.
Data fiind situatia de fapt, la fata locului a fost solicitata prezenta politistilor de frontiera, care au preluat cercetarile.
Astfel, a fost efectuat un control amanuntit asupra bustenilor ocazie cu care a fost descoperita, in interiorul acestora, o impresionanta cantitate de tigari, aproximativ 100.000 de pachete de provenienta ucraineana in valoare de peste 800.000 lei.
Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii de catre politistii de frontiera iar in cauza se efectueaza cercetari pentru savârsirea infractiunii de contrabanda, iar la final urmeaza a se lua masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana