13 iunie 2013

Autoturism depistat la frontiera cu certificatul de inspectie tehnica fals

Politistii de frontiera aradeni au depistat in P.T.F. Varsand un cetatean roman, care conducea un autoturism cu certificatul de inspectie tehnica fals. 

In data de 12.06.2013, orele 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Marius Ilie F. in varsta de 35 de ani, din jud. Sibiu conducand o autoutilitara marca Iveco inmatriculata in Bulgaria.
Cu ocazia controlului de frontiera, persoanei i s-a solicitat sa prezinte la control, pe langa documentele de identitate, si documentele autoturismului.
Barbatul a prezentat un certificat de inspectie tehnica eliberat de autoritatile bulgare care nu indeplinea conditiile de forma si fond ale unuia autentic, motiv pentru care soferul a fost condus la sediul sectorului pentru cercetari.
Acesta a declarat ca a cumparat autoutilitara in urma cu patru ani si a hotarat sa o inmatriculeze in Bulgaria. Acest lucru l-a realizat prin firma unei persoane si anual el ii platea acelei persoane asigurarea, impozitul si verificarea tehnica nestiind ca verificarea tehnica este falsa.
Cetateanului roman Marius Ilie F. i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de uz de fals, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana