5 iunie 2013

Cinci georgieni depistati in tentativa de trecere ilegala a frontierei

Politistii de frontiera bihoreni au depistat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, cinci georgieni care intentionau sa treaca ilegal frontiera romano-ungara pentru a ajunge in spatiul Schengen.

In data de 05.06.2013, in jurul orei 03.30, o patrula formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bors, judetul Bihor, au observat, cu ajutorul aparaturii prevazute cu termoviziune, cinci persoane (o femeie si patru barbati) care se deplasau pe jos, spre Ungaria.
Nejustificandu-si prezenta in zona de frontiera, lucratorii nostri i-au condus pe cei cinci la sediul S.P.F. pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba despre cinci cetateni georgieni, cu varste cuprinse intre 18 si 41 ani, care intentionau sa ajunga ilegal in spatiul Schengen.
Politistii de frontiera au intocmit persoanelor in cauza lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana