13 iunie 2013

La volan cu permis de conducere suspendat

Politistii de frontiera aradeni au depistat o persoana de sex masculin, cetatean bulgar, care conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.
In data de 12.06.2013, orele 19.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul bulgar Planev M. in varsta de 31 de ani, conducand un autoturism marca VW, inmatriculat in Anglia.
Cu ocazia controlului de frontiera, persoanei respective i s-a solicitat sa prezinte pe langa documentele de identitate si permisul de conducere. Barbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritatile bulgare. Existand suspiciuni asupra autenticitatii documentului acesta a fost condus la sediul sectorului pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate prin Centrul de Contact romano-bulgar Giurgiu, a rezultat faptul ca cetateanul bulgar are permisul de conducere suspendat de la data de 24.03.2013, pentru cumul de puncte penalizare.
Barbatului i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de uz de fals si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana