13 iunie 2013

Migranti depistati la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Turnu, judetul Arad, au depistat doi cetateni afroasiatici care intentionau sa treaca ilegal frontiera romano-ungara pentru a ajunge in spatiul Schengen.
In data de 13.06.2013, in jurul orelor 00.10, o patrula formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Turnu, a depistat in zona de responsabilitate a sectorului doua persoane de sex masculin, care se deplasau pe jos, pe camp, spre Ungaria, incercand sa treaca ilegal frontiera de stat.
Cele doua persoane au fost retinute la aproximativ 500 de metri de linia de frontiera si conduse la sediul S.P.F. pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de un cetatean algerian si un cetatean libian, cu varstele de 19 si respectiv 27 de ani.
Politistii de frontiera au intocmit celor doi barbati lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana