7 iunie 2013

Tigari de provenienta R. Moldova ascunse in acumulatorul unui autoturism

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 1.200 de tigarete in acumulatorul unui autoturism condus de un cetatean din R. Moldova.
Astazi 07 iunie a.c., in jurul orelor 00.30 s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Sergiu J. cetatean R. Moldova, in varsta de 20 ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria.
Politistii de frontiera, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.
In urma controlului efectuat, echipa comuna a descoperit, disimulate in acumulatorul autoturismului, 1.200 tigarete marca Hilton, fabricate in R. Moldova.
Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 269 lei si a autoturismului in valoare de 11.190 lei, in vederea confiscarii, iar tanarul s-a ales cu o amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana