30 iulie 2013

Fuma marijuana la controlul de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au intocmit dosar penal pentru detinere de droguri unui barbat care avea asupra lui o tigareta si o punga ce contineau o substanta care a reactionat pozitiv la testul narcotest, la categoria hasis si marijuana.

Luni, 29 iulie a.c., in jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, s-a prezentat cetateanul roman Catalin I., in varsta de 38 ani, din judetul Suceava, care fuma dintr-o tigareta atipica si care avea un comportament recalcitrant.
Deoarece barbatul a devenit violent in comportament, politistul de frontiera a procedat la imobilizarea celui in cauza, moment in care acesta a aruncat tigareta ce continea o substanta de culoare verde.
Politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit in bagajele celui in cauza, folosind si cainele special antrenat in detectarea stupefiantelor, ocazie cu care au descoperit in rucsacul acestuia o punga care continea o substanta de acelasi tip cu cel din tigareta.
La testarea cu trusa narcotest, substanta in greutate totala de 3 grame, a reactionat pozitiv la categoria hasis si marijuana.
Substanta va fi supusa unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura si provenienta acesteia.
Politistii de frontiera au intocmit dosar penal barbatului pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar cercetarile sunt continuate de autoritatile competente in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana