16 iulie 2013

Substante anabolizante depistate la P.T.F. Stanca

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse intr-un autoturism, peste 3.500 fiole cu substante anabolizante.

In data de 16 iulie a.c., in jurul orei 10.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca - jud. Botosani pentru a intra in tara, la volanul unui autoturism marca VW, Petru S., in varsta de 29 ani, cu dubla cetatenie romano-moldoveana.
In baza unor informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport.
Cu aceasta ocazie, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in locasuri special amenajate in bordul si bara de protectie din spate a autoturismului, cantitatea de 3.595 fiole substante anabolizante - Testosteron, Sustamed, Nandrolon si Parabolan.
Conform prevederilor legale, s-a luat masura indisponibilizarii anabolizantelor in vederea confiscarii, iar pe numele persoanei politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana