23 iulie 2013

Trei sirieni ascunsi intr-un automarfar incarcat cu textile

Politistii de frontiera aradeni au descoperit trei sirieni care au incercat sa treaca ilegal frontiera ascunsi in compartimentul de marfa al unui automarfar condus de un cetatean turc, care transporta textile din Turcia pentru o firma din Norvegia.

In data de 22.07.2013, orele 08.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand -Â I.T.P.F. Oradea s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera cetateanul turc Abdulah K., in varsta de 55 ani, care conducea un automarfar marca Scania. Acesta transporta, conform documentelor de insotire a marfii produse textile din Turcia pentru o firma din Norvegia.
La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit, ascunse in compartimentul marfa, in spatele cutiilor cu textile, trei persoane de sex masculin.
Din cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 24 si 39 de ani.
Politistii de frontiera au intocmit celor trei cetateni sirieni lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferului acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti, urmand ca lafinalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana