7 august 2013

Produse accizabile descoperite de politistii de frontiera galateni in urma unei perchezitii la domiciliul unui galatean

Politistii de frontiera galateni au intocmit lucrare penala pentru contrabanda pe numele unui cetatean roman in urma efectuarii unei perchezitii domiciliare si descoperirii la domiciliul acestuia a 73.000 de tigarete si 121 litri de alcool.

In cursul lunilor iunie - august 2013, lucratori din cadrul compartimentului de Combatere a Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au desfasurat o serie de activitati informativ - operative si de supraveghere, ocazie cu care au obtinut autorizatie de perchezitie la domiciliul lui M. D., cetatean roman, in varsta de 44 de ani.
Astfel, in data de 05 august a.c., politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati cu sprijinul lucratorilor din cadrul compartimetului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati au procedat la efectuarea unei perchezitii la domiciliul lui M. D., din municipiul Galati.
Cu aceasta ocazie au fost descoperite 73.020 tigarete (3.651 pachete) de diferite marci si cantitatea de 121,5 litri de alcool ambalat in diferite recipiente pentru care cetateanul respectiv nu avea documente de provenienta.
Intrebat despre provenienta acestora, barbatul a declarat ca a colectat tigaretele de la diferite persoane dintr-o piata a municipiului Galati, iar alcoolul l-a achizitionat din localitatea Nicoresti, judetul Galati, in scopul revanzarii acestora la un pret mai mare si a obtine astfel un profit.
Politistii de frontiera au ridicat tigarile, in valoare de 29.389 lei si alcoolul in valoare de 1.611 lei in vederea confiscarii si un numar de sapte cutite in vederea continuarii cercetarilor intocmind barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana