22 august 2013

Tigari ascunse in microbuz depistate la P.T.F. Turnu


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Turnu au descoperit intr-un microbuz, cantitatea de 236.000 tigarete, pe care un cetatean din Ungaria intentiona sa le introduca ilegal in tara.
In data de 21.08.2013, ora 17.00, in P.T.F. Turnu s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul maghiar Mihaly H., in varsta de 43 ani, conducand un microbuz marca Renault Master inmatriculat in Ungaria.
Actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra microbuzului.
In urma acestei actiuni, s-a descoperit ascunsa intr-un locas special amenajat, intre cabina soferului si compartimentul de marfa, cantitatea totala de 236.000 tigarete, ambalate in pachete cu inscriptia Jin Ling, fara a fi marcate cu timbru fiscal.
Barbatul a declarat ca intentiona sa le vanda in tara noastra pentru a obtine profit.
Tigarile descoperite au fost retinute in vederea confiscarii, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad.
Politistii de frontiera au intocmit soferului actele de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana