17 septembrie 2013

Fundul dublu al unei genti ascundea pe 5.000 de tigarete

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit peste 5.000 de tigarete aflate in bagajele personale ale unui cetatean roman care calatorea cu un microbuz.

In data de 16 septembrie in jurul orei 23.40, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman G. M., in varsta de 44 de ani, pasager intr-un microbuz care efectua o cursa regulata pe ruta Chisinau - Bucuresti.
Pentru valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra bagajelor pasagerilor, in urma caruia s-a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in bagajele personale ale lui G. M., disimulate intr-o geanta cu fund dublu, cantitatea de 5.360 tigarete de diferite marci cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 1.194 lei in vederea confiscarii, iar cetateanul roman a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana