17 septembrie 2013

Spatarele scaunelor unui autoturism dublate cu tigarete de contrabanda

Echipa comuna de control din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier a descoperit, ascunse si nedeclarate, 2.000 de tigarete in spatarele scaunelor unui autoturism condus de un cetatean roman.

In data de 16 septembrie a.c., in jurul orei 21.45, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Marian G. cetatean roman, in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism marca Logan, inmatriculat in Romania.
Avand informatii ca barbatul se ocupa cu transportul tigaretelor de contrabanda, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.
In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera ÅŸi inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in spatarele scaunelor din fata ale autoturismului, 2.000 de tigarete marca Plugarul de provenienta R. Moldova.
Autoritatea vamala a luat masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 446 lei in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana