21 octombrie 2013

Aproximativ 150 kilograme peste confiscate de politistii de frontiera tulceni

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au actionat pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol in zona de competenta, identificand un cetatean roman, care transporta, cu o autoutilitara, cantitatea de 147 kilograme peste fara documente justificative.

In data de 19.10.2013, in jurul orei 10.00, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Tulcea au oprit pentru control, in zona de competenta, o autoutilitara marca Dacia, inmatriculata in Romania, condusa de un cetatean roman, care transporta o cantitate de peste fara a detine documente justificative.

Politistii de frontiera au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de peste, evaluata la 176,4 lei, care a fost predata spre valorificare unei societati comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar barbatul in cauza, cu varsta de 55 ani si domiciliat in judetul Braila, este cercetat pentru savarsirea infractiunii de transport al pestelui fara documente legale, fapta prevazuta si sanctionata de art. 64 din O.U.G. 23 / 2008, modificata si aprobata prin Legea 317/2009.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana