14 octombrie 2013

Autoturism marca Audi Q7 declarat furat, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Audi Q7, in valoare de aproximativ 45.000 euro, care figura ca fiind furat din Italia.

In data de 13.10.2013, ora 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pentru a intra in tara, cetateanul turc Davut A., in varsta de 43 ani, care conducea un autoturism marca Audi Q7 cu numere de inmatriculare turcesti.
Procedand la verificarea autoturismului in bazele de date, lucratorii nostri au constatat ca acesta figureaza ca fiind furat din Italia din data de 24.09.2009.
Persoana in cauza a declarat ca a cumparat autoturismul in anul 2008 de la un magazin auto din Turcia si nu avea cunostinta despre faptul ca acesta figureaza ca fiind furat.
Politistii de frontiera au intocmit soferului turc acte premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de complicitate la furt, iar autoturismul in valoare de 200.000 lei a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Giurgiu pana la finalizarea cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana