24 octombrie 2013

Contrabanda cu pubela

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Sighetu Marmatiei au depistat un barbat, angajat al unei firme de salubrizare, care incerca sa introduca in tara 460 pachete tigari de provenienta ucraineana pe care le ascunsese intr-o pubela cu gunoi.

Azi dimineata, in jurul orei 06.30, in incinta P.T.F. Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera au observat un cetatean roman, angajat al unei societati comerciale de salubrizare, care incerca sa iasa cu o pubela din punctul de frontiera.
Existand suspiciuni ca acesta transporta tigari de provenienta ucraineana, lucratorii nostri au oprit barbatul si au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra persoanei si pubelei destinata colectarii gunoaielor menajere din punct.
Cu aceasta ocazie, in pubela au fost descoperite doua plase cu tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci.
Barbatul, identificat ca fiind Andrei B., de 35 ani, din judetul Maramures, a declarat politistilor de frontiera ca tigarile nu-i apartin, el trebuind doar sa le transporte prin punctul de frontiera, fara a trezi suspiciuni autoritatilor.
Au fost extinse verificarile, ocazie cu care s-a constatat ca in activitatea infractionala este implicat si Stelian S., de 39 ani, domiciliat tot pe raza judetului Maramures.
In urma inventarierii plaselor, s-a constatat ca acestea contin 460 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de peste 4.000 lei.
Drept urmare, maramureseanul Andrei B. este cercetat de catre politistii de frontiera sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar Stelian S. pentru complicitate la contrabanda.
Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana