24 octombrie 2013

Perchezitii domiciliare la Botosani pentru destructurarea unei retele de contrabanda cu tigari

In urma unor activitati informativ-operative, care s-au derulat pe parcursul mai multor luni, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani - I.T.P.F. Iasi, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Botosani, sprijiniti tehnic operativ de catre ofiteri ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna, au documentat activitatea unei grupari infractionale, specializata in contrabanda cu tigari, ce actiona pe raza judetului Botosani.

In data de 24.10.2013, politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Botosani, lucratori S.J.C.C.O.A. si D.G.A. Botosani, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., efectueaza perchezitii domiciliare la mai multe persoane suspecte ca fac parte din gruparea infractionala, fiind vizate si domiciliile a 5 agenti din cadrul unor Sectoare P.F. din Botosani.
In cauza se continua cercetarile de catre procurorul D.I.I.C.O.T. impreuna cu politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Botosani si S.J.C.C.O. Botosani.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana