7 octombrie 2013

Peste 19 kilograme de bijuterii descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Galati - rutier

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati - rutier impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, intr-un autoturism condus de un constantean, peste 19 kilograme de bijuterii ce urmau a fi scoase ilegal din tara.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Galati - rutier, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Marian C., in varsta de 53 ani, domiciliat pe raza judetului Constanta, care conducea un autoturism marca Renault.
Cu ocazia efectuarii formalitatilor de frontiera, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului. Astfel, au fost descoperite, disimulate intr-un locas special amenajat in bordul autoturismului, un numar de 58 pachete cu bijuterii confectionate dintr-un metal galben, presupus a fi aur.
Deoarece persoana in cauza nu a putut prezenta documente de provenienta, intreaga cantitate de bunuri, in greutate totala de 19,4 kg, a fost ridicata si urmeaza a fi supusa unei expertize pentru stabilirea materialului din care sunt confectionate, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

http://www.politiadefrontiera.ro/arhiva_poze/3134.jpghttp://www.politiadefrontiera.ro/arhiva_poze/3135.jpghttp://www.politiadefrontiera.ro/arhiva_poze/3136.jpghttp://www.politiadefrontiera.ro/arhiva_poze/3137.jpg

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana