9 octombrie 2013

Peste 2.000 pachete tigari ascunse in peretii cusetelor unui tren, confiscate la Giurgiu

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu Feroviar au descoperit, ascunse in interiorul peretilor despartitori dintre cusetele unui tren, 2.200 pachete tigari pe care insotitorul vagonului de dormit intentiona sa le introduca ilegal in tara.

In data de 08.10.2013, ora 17.00, politistii de frontiera giurgiuveni, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat un control amanuntit asupra trenului Rapid care circula pe ruta Istanbul - Bucuresti.
Astfel, lucratorii nostri au descoperit in interiorul peretilor despartitori dintre cusetele unui vagon de dormit, cantitatea de 2.200 pachete tigari Ashima fara marcaje fiscale.
In cadrul primelor cercetari, insotitorul vagonului de dormit, cetateanul roman Adrian B., in varsta de 25 ani, a declarat faptul ca nu are cunostinta despre modul in care au ajuns tigaretele in peretii cusetelor.
Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 26.400 lei, a fost retinuta in vederea continuarii cercetarilor, iar insotitorul vagonului este cercetat pentru savarsirea infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, fara ca acestea sa fie marcate, marcate necorespunzator sau cu marcaje false.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana