15 noiembrie 2013

A incercat sa-si scoata copilul din tara ascuns sub patura

O femeie in varsta de 36 de ani este cercetata de politistii de frontiera pentru ca a incercat sa isi scoata fetita de numai 9 luni din Romania, ascunsa sub o patura.

Joi, 14 noiembrie a.c., in jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de iesire din tara, s-a prezentat un microbuz inmatriculat in Maramures, in care se aflau mai multe persoane.
Cu ocazia formalitatilor pentru iesirea din Romania, la controlul de frontiera, politistii de frontiera au descoperit, pe bancheta din spate, ascunsa in bratele unei femei, sub o patura, o minora.
Lucratorii nostri au efectuat verificari si au constatat ca este vorba de o mama si copilul ei de 9 luni. Femeia, Elena L., in varsta de 36 de ani, cu domiciliul in judetul Salaj, a declarat ca s-a intors in tara in urma cu cateva zile, iar aseara intentiona sa plece inapoi in Franta.
Cum insa nu avea un document de calatorie valabil pentru minora (doar certificat de nastere), a tinut fetita in brate si a acoperit-o cu o patura, sperand ca astfel va trece frontiera fara a trezi suspiciuni autoritatilor.
Politistii de frontiera au intrerupt calatoria femeii si a fiicei sale si o cerceteaza acum pe Elena L. pentru savarsirea infractiunii de complicitate la tentativa de iesire din tara prin trecere ilegala a frontierei de stat.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana