26 noiembrie 2013

Patru cetateni sirieni ascunsi intr-un automarfar, depistati la Nadlac

Politistii de frontiera aradeni au descoperit patru cetateni sirieni care au incercat sa treaca ilegal frontiera, ascunsi in compartimentul de marfa al remorcii unui automarfar condus de un cetatean grec.

In data de 26.11.2013, orele 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul grec Kzrpakos E.N., in varsta de 47 ani, care conducea un automarfar marca Scania.
Acesta transporta, conform documentelor de insotire a marfii, placi de aluminiu din Bulgaria pentru o firma din Germania.
La controlul efectuat, cu ajutorul aparaturii din dotare, asupra automarfarului si a remorcii acestuia, politistii de frontiera au descoperit, ascunse in cele doua compartimente destinate europaletilor, in locasuri special amenajate in lateralele remorcii, patru persoane de sex masculin.
Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 20 si 29 ani.

Politistii de frontiera au intocmit celor patru cetateni sirieni lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferului grec i-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana