18 noiembrie 2013

Tigarete de contrabanda "rulate" intr-un covor

Politistii de frontiera galateni impreuna cu lucratorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier au descoperit, ascunse si nedeclarate, aproximativ 7.000 de tigarete, intr-un covor apartinand unui cetatean roman.

In data de 17 noiembrie a.c., in jurul orei 17.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Neculai A. in varsta de 56 ani, pasager intr-un autocar.
Actionand in baza unor informatii politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport si bagajelor pasagerilor.
In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in interiorul unui covor rulat, aflat in cala autocarului si care apartinea lui Neculai A., 6.560 de tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciza R. Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost dispusa masura ridicarii intregii cantitati de tigari in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana