3 decembrie 2013

Autoturism marca BMW furat din Belgia, descoperit la PTF Giurgiu

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca BMW care figura ca fiind cautat pentru confiscare in Belgia.

In data de 02.12.2013, ora 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice cetateanul italian Gaetano A. in varsta de 62 ani, la volanul unui autocamion marca Mercedes-Benz, insotit de cetateanul belgian Zorlu V., in varsta de 40 ani. In autocamion se afla un autoturism marca BMW 635D.
Procedand la verificarea autoturismului in bazele de date specifice, lucratorii nostri au stabilit ca acesta figureaza ca bun cautat pentru confiscare, alerta emisa de autoritatile din Belgia.
In cadrul primelor cercetari, cetateanul belgian Zorlu V., declara ca a cumparat masina anul acesta, de la o firma de leasing din Belgia, platind suma de 16.848 euro.
Politistii de frontiera au intocmit persoanei in cauza acte premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt, iar mijlocul de transport, in valoare de 75.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Giurgiu pana la finalizarea cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana