20 ianuarie 2014

Cetatean bulgar cu permis de conducere suspendat depistat de politistii de frontiera aradeni


Politistii de frontiera au depistat o persoana de sex masculin, cetatean bulgar, care conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.

In data de 19.01.2014, orele 19.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera cetateanul bulgar Filipov Sevdalin M., in varsta de 36 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Austria.
Cu ocazia controlului de frontiera, barbatului i s-a solicitat sa prezinte pe langa documentele de identitate si permisul de conducere.
Acesta a prezentat politistului de frontiera un permis de conducere bulgaresc care nu indeplinea conditiile de fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate prin Centrul Comun de Contact Giurgiu s-a stabilit ca cetateanul bulgar detine un permis de conducere, dar acesta i-a fost retinut in data de 16.08.2013, de catre autoritatile bulgare pentru conducere sub inflenta bauturilor alcoolice.
Avand in vedere cele constatate barbatului i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de uz de fals, complicitate la fals in inscrisuri oficiale si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand permisul suspendat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana