6 ianuarie 2014

Depistat in timp ce incerca sa introduca telefoane mobile si incarcatoare in penitenciar


Politisti de frontiera din cadrul structurii Paza si Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au depistat un barbat care intentiona sa introduca in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi 7 telefoane mobile si 15  incarcatoare pentru telefoane mobile.
La sfarsitul saptamanii trecute, politisti de frontiera din cadrul structurii Paza si Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul executarii misiunii specifice, au observat o persoana, care intentiona sa patrunda in perimetrul parcarii institutiei prin escaladarea gardului.
Politistul de frontiera a procedat la interceptarea si legitimarea persoanei stabilind ca aceasta este cetateanul roman Marius M., in varsta de 25 ani, domiciliat in municipiul Iasi. Asupra tanarului au fost descoperite 7 telefoane mobile, 15 incarcatoare pentru telefoane mobile invelite in banda scotch, o rola de fir din nylon de pescuit si o rola de scotch.
Din cercetarile efectuate si din declaratiile barbatului s-a stabilit faptul ca acesta  intentiona sa arunce bunurile, in curtea Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi, care se afla in imediata apropiere a institutiei noastre, cu scopul de a fi preluate de un barbat incarcerat.
Politistii de frontiera au luat masura informarii lucratorilor din cadrul Sectiei 2 a Politiei Municipiului Iasi. La fata locului s-a deplasat un echipaj care a preluat persoana pentru continuarea cercetarilor si stabilirii sanctiunilor conform cu prevederile art. 74 indice 2 din Legea nr. 275/2006 privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana