27 ianuarie 2014

Permis de conducere fals descoperit de politisti de frontiera vasluieni


Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit la controlul de frontiera un barbat care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

La sfarsitul saptamanii trecute in P.T.F. Albita / I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, conducand un ansamblu de vehicule format din microbuz si remorca, cetateanul din R. Moldova Vasile M., in varsta de 42 ani.
Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice, ocazie cu care au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals total.
Cu privire la cele constatate Vasile M. a declarat ca a luat legatura cu un cetatean moldovean, care in schimbul sumei de 500 lei moldovenesti i-a procurat un permis de conducere pentru categoriile A, B, C, D si E.
Politistii de frontiera i-au intocmit cetateanului Vasile M. lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana