5 februarie 2014

Autoturism plin cu tigari, descoperit in trafic


Politistii de frontiera din I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au oprit in trafic un autoturism inmatriculat in jud. Satu Mare, in care au descoperit 3.500 pachete tigari de provenienta ucraineana.Tigarile in valoare de 31.500 lei au fost confiscate, soferul este cercetat penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera.
Ieri, 4 februarie a.c., lucratorii din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, in jurul orei 10.00, pe raza localitatii Craciunesti, jud. Maramures, un autoturism, marca Ford Focus, inmatriculat in jud. Satu Mare, condus de catre Gheorghe B. de 25 de ani, domiciliat in judetul Maramures.
In urma controlului efectuat asupra autoturismului, atat pe bancheta din spate, cat si in portbagaj, lucratorii nostri au descoperit 7 colete invelite in folie de culoare neagra, care contineau tigari.
Drept urmare, s-a luat masura conducerii autoturismului impreuna cu soferul la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.
In urma inventarierii coletelor, a rezultat ca barbatul detinea cantitatea de 3.500 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 31.500 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.
Maramureseanul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de colectare, detinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere si vanzare a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia, iar autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera pana la finalizarea cercetarilor.
In continuare, se efectueaza cercetari in vederea documentarii intregii activitati infractionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana