19 martie 2014

35 de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Galati, Braila si Vaslui pentru destructurarea unei retele de contrabanda cu tigari

In aceasta dimineata, in jurul orei 06.00, politisti de frontiera din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Politiei de Frontiera Galati, Vaslui si Iasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galati, au declansat o actiune specifica pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunilor de contrabanda.

Sunt in desfasurare 35 de perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetelor Galati, Braila, Vaslui si municipiul Bucuresti la care participa politisti de frontiera si efective de jandarmi din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Galati si Braila, fiind puse in aplicare mai multe mandate de aducere la audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galati procedeaza la audierea unui numar de 38 persoane, urmand ca fata de invinuiti sa fie dispuse masurile legale dupa finalizarea audierilor.

Documentarea activitatii infractionale a suspectilor a fost realizata cu suportul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna - Serviciile de Informatii si Protectie Interna Galati si Braila.

Cercetarile in cauza continua, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana