28 martie 2014

Cinci cetateni sirieni ascunsi intr-un microbuz, depistati la Varsand


Politistii de frontiera aradeni au descoperit, intr-un microbuz condus de un cetatean bulgar care mergea in Ungaria, cinci cetateni sirieni care intentionau sa treaca ilegal frontiera, ascunsi intr-un spatiu special amenajat in spatele scaunelor autovehiculului.

In data de 27.03.2014, orele 23.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand, jud. Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul bulgar Vasil D., in varsta de 44 ani, care conducea un microbuz marca Fiat Ducato, inmatriculat in Bulgaria.
Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera aradeni au descoperit, ascunse intr-un locas special amenajat, in spatele scaunelor, intr-un spatiu amenajat cu ajutorul unui perete fals, cinci persoane de sex masculin.
Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 23 si 33 ani.
Cei cinci cetateni sirieni sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferul bulgar pentru savarsirea infractiunii de trafic de migranti, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana