18 martie 2014

Sirian ascuns in locul rotii de rezerva


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Turnu Magurele au depistat ascuns intr-un autoturism, in locul special amenajat pentru roata de rezerva, un cetatean sirian care incerca sa intre ilegal in tara.

In data de 17.03.2014, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Magurele, judetul Teleorman, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara un cetatean bulgar la volanul unui autoturism marca Audi.
In urma controlului amanuntit efectuat asupra autovehiculului, politistii de frontiera au descoperit ascunsa in portbagaj, in locasul special amenajat al rotii de rezerva, o persoana de sex masculin. In urma cercetarilor s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul sirian Halil A., in varsta de 29 ani. Acesta a declarat ca s-a ascuns in locul rotii de rezerva cu ajutorul soferului bulgar, scopul lui fiind acela de ajunge in Austria in cautarea unui loc de munca.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, barbatii si autoturismul au fost preluate de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana