25 aprilie 2014

Tigari ascunse in podeaua si bordul unor autoturisme


Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse in podeaua si bordul a doua autoturisme, peste 1.200 pachete de tigari de provenienta ucraineana.
Doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei fiecare, iar tigarile in valoare de peste 1.500 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.
  • In data de 24.04.2014, in jurul orei 14.30 s-a prezentat in P.T.F. Siret, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean U. Sorin, in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism marca Renault. Existand suspiciuni ca acesta transporta tigari de provenienta ucraineana, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra masinii.
    Astfel, a fost descoperita ascunsa intr-un locas special amenajat, in podeaua autoturismului, cantitatea de 1.050 pachete de tigari, marca Viceroy, de provenienta ucraineana.
    Tigarile in valoare de 1.281 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.
    Totodata, autoturismul in cauza in valoare de 18.000 lei, a fost ridicat in vederea confiscarii deoarece acesta avea confectionat locas special amenajat pentru transportul tigarilor.
  • Tot ieri, politistii de frontiera si lucratorii vamali din P.T.F. Siret au descoperit ascunse in bordul unui autoturism condus de o femeie din Ucraina, peste 200 pachete de tigari de provenienta ucraineana.
    Si in acest caz tigarile in valoare de peste 250 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar femeia a fost sanctionata cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana