7 mai 2014

Doi migranti depistati de politistii de frontiera bihoreni in tentativa de trecere ilegala a frontierei


Politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Bors au depistat si retinut doua persoane, un barbat si o femeie, cetateni tunisieni, care incercau sa treaca ilegal frontiera pe jos.
In data de 07.05.2014, in jurul orelor 03.30, o patrula formata din politisti de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Bors, judetul Bihor, a observat doua persoane, un barbat si o femeie, care se deplasau pe jos, peste camp, spre frontiera cu Ungaria.
Persoanele in cauza au fost retinute la aproximativ 150 m de frontiera cu statul vecin si apoi au fost conduse la sediul P.F. pentru identificare.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de doi cetateni tunisieni, in varsta de 33 respectiv 40 de ani, care intentionau sa treaca ilegal frontiera pentru a ajunge in spatiul Schengen.
Politistii de frontiera au intocmit celor doua persoane actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana