20 mai 2014

Salvat din apele Dunarii de catre politistii de frontiera din portul Oltenita


In ziua de 20.05.2014 orele 11.45, membrii echipei de interventie ai Biroului Naval din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Calarasi aflati la pontonul de acostare situat pe Dunare la km. flv. 429,8, pe directia localitatii Oltenita au observat pe apa, in aval de ponton, o persoana de sex barbatesc ce se afla in pericol de inec si care striga dupa ajutor. Doi dintre membrii echipei au intervenit de pe mal pentru salvarea persoanei cu mijloacele aflate la ponton, iar echipajul unei ambarcatiuni a intervenit de urgenta de pe apa, reusindu-se astfel salvarea barbatului din apele fluviului.

Concomitent cu actiunea de salvare s-a solicitat interventia unei ambulante si timp de 10 minute, pana la sosirea acesteia, politistii de frontiera marinari au acordat primul ajutor persoanei salvate din apele Dunarii.
La sosirea ambulantei, persoana era deja constienta, dar acuza dureri toracice.
Ulterior barbatul a fost identificat ca fiind B. Marius Daniel, domiciliat pe raza judetului Calarasi, in varsta de 33 ani si in momentul de fata se afla sub supraveghere medicala la spitalul Oltenita, fiind in afara oricarui pericol.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana