20 iunie 2014

Peste 10.000 pachete tigarete ascunse in podeaua si plafonul unui microbuz condus de un cetatean maghiar


Politistii de frontiera de la P.T.F. Salonta au descoperit peste 10.000 pachete tigari (219.000 de tigarete) pe care un cetatean maghiar incerca sa le introduca ilegal in tara, ascunse in podeaua si plafonul compartimentului destinat transportului pentru marfa al autovehiculului sau.
In data de 19.06.2014, in jurul orei 15.55, la P.T.F Salonta, jud. Bihor, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul maghiar Miklos S., in varsta de 32 ani, care conducea o autoutilitara marca Renault Master.
La controlul specific efectuat s-au descoperit ascunse, in compartimentul marfa al autovehiculului, in locasuri special amenajate in podea si plafon, mai multe pachete tigarete marca JIN LING pe care erau aplicate timbre fiscale cu inscriptia "for duty free only" pentru care barbatul nu poseda documente de provenienta.
Cetateanul maghiar a declarat ca tigarile ii apartin si le-a achizitionat din Ungaria, cu scopul de a le comercializa in Romania.
Intreaga cantitate de tigari, in valoare totala de aproximativ 77.000 lei si autovehiculul pentru transport marfa in valoare de aproximativ 30.000 lei au fost retinute in vederea confiscarii, iar cetateanului maghiar Miklos S. i s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita a 10.000 de tigarete si contrabanda.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana